Nezzuk meg eloszor roviden, hogy mi az a hivatalos forditas - promaxxiroda.hu

Nézzük meg először röviden, hogy mi az a hivatalos fordítás

Hivatalos fordítás az, amikor egy dokumentum fordítása esetén az eredeti dokumentummal való egyezést nyilatkozattal, záradékkal látja el egy szakfordítói képesítéssel rendelkező munkatársakat foglalkoztató fordítóiroda. A hivatalos fordítás folyamatáról tudni kell még, hogy hiteles fordítás mindig csak lektorált szakfordításról kérhető. Ez azt jelenti, hogy a szövegek mindig két fordítón mennek át. Az egyik maga az, aki fordítja a szöveget, a másik pedig egy lektor, aki ezt a fordítást ellenőrzi. Ez a típusú fordítás szinte minden esetben elfogadott külföldön is.

Irodánknak számos olyan megbízója van, akik közül már sokan szembesültek a megfelelő minőségű fordítás szükségességével.

De a hivatalos fordítás drága

Mint az életben minden, ez is relatív. Biztosan vett már mindenki nagyon olcsón ezt-azt, aztán rájött, hogy nem kellett volna. Mi is találkoztunk már elég szép számmal olyan, ma már velünk fordíttató ügyféllel, akinek sikerült „olcsó irodát” találni.
Ma már ők is úgy gondolják, hogy nem az ár alapján kell feltétlenül kiválasztani az irodát, ahol a hivatalos fordítás elkészül. Praktikusan ennek a konkrét esetnek az volt a végeredménye, hogy azt a fordítást kétszer kellette elvégezni, mi voltunk a második fél.
Az eredeti mondás úgy hangzik, hogy munkát úgy lehet a felére csökkenteni, hogy csak egyszer végezzük el. Ha az elvégeztetett munka költségeit nézzük, akkor ez ide is passzol. Ha a hivatalos fordítás csak egy irodánál készül el, és egyszer kell kifizetni, még ha magasabb áron is, akkor is olcsóbb lesz a végösszeg.

Ha hivatalos fordítás szükséges, mindenképpen olyan irodát válasszon, ahol anyanyelvi szakfordítók vannak!

Az olcsósággal kapcsolatos eszmefuttatás alapján azt tanácsoljuk, hogy csak olyan szolgáltatást vegyenek igénybe, ahol olyan szakfordító munkatárs dolgozik, akinek az anyanyelve a kívánt nyelv.
A Promaxx Fordítóirodánál ez így működik. Így csak ismételni tudjuk önmagunkat, amikor azt mondjuk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás messze túlmutat egy fordító iroda általánosságban nyújtott szolgáltatásán!
Ha a legjobb minőséget szeretné, keressen bennünket!