Professzionális fordítások készítése - Promaxx fordítóirodaA PROMAXX fordítóiroda munkatársai és fordítói képzett szakemberekből álló összeszokott csapatként végzik munkájukat. A fordítóiroda tíz éve azért jött létre, hogy magas színvonalú, pontos és megbízható fordításokkal álljon megrendelői rendelkezésére.

A fordítóiroda fordítói, lektorai és tolmácsai is kiemelkedő nyelvi és szakmai tudással, valamint több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a jogi, pénzügyi, gazdasági és műszaki fordítás területén is.

Munkánk során mindig a minőségre és megrendelőink fordítási igényeinek teljes körű kiszolgálására helyezzük a hangsúlyt. Minden megrendelés többszörös ellenőrzésen megy keresztül. A fordítási anyagok bizalmas, illetve titkos kezelését maximálisan betartjuk és valamennyi fordítónkkal betartatjuk.

Fordítóiroda - fordítás európai és ázsiai nyelveken is - Promaxx fordítóirodaA fordítás – mindenféle szerkesztési felár nélkül – az eredeti formátumnak megfelelően (word, excel, power point, pdf) kerül elkészítésre és igény esetén megrendelőink külön kérésére nyelvi, stilisztikai és szakmai szempontok szerint lektoráljuk is.

A fordítóiroda szolgáltatásai és munkanyelvei

Fordítóirodánk főbb munkanyelvei: angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, holland, román, lengyel, szlovák, cseh, szlovén, szerb, horvát. dán. svéd. finn, norvég, litván, görög, török, bolgár, orosz, ukrán, arab, kínai

Szeretné tudni, mennyibe kerülnek szolgáltatásaink? Kérje ajánlatunkat online!

Áraink mindig ügyfeleink egyedi céljaihoz igazodnak. Akár 1 órán belül Önnél lehet fordítási ajánlatunk!

Ajánlatot kérek

Klasszikus fordítás, illetve szakfordítás (pl. német vagy angol jogi fordítás, az Európai Unió nyelveire történő szakfordítás, műszaki fordítás stb.)

  •  PROMAXX fordítóiroda vállalja magyar nyelvű általános és szakszövegek (levelezések, szerződések, periratok, jegyzőkönyvek, mérlegek, hivatalos iratok, honlapok, műszaki leírások, termékleírások, használati útmutatók, tájékoztatók, marketing anyagok stb.) idegen nyelvre történő szakfordítását, valamint akár hivatalos fordítás elkészítését is természetesen
  •  idegen nyelvű szövegek magyar nyelvre történő szakfordítását, hivatalos fordítás vagy egyes esetekben hiteles fordítás elkészítését a fordítóiroda záradékával és pecsétjével ellátva.

Lektorált fordítás

Tapasztalt fordító csapat - Promaxx fordítóirodaNagyobb jelentőséggel bíró, jogi vagy anyagi következménnyel járó dokumentumok (pl. aláírandó szerződések, periratok stb.), illetve sokszorosításra kerülő anyagok esetén javasoljuk az elkészült fordítás lektorálását, amelyet külön kérésre végzünk a fordítóiroda állandó szakfordító csapata által készített fordításokon, illetve egyedi igény esetén az ügyfél által készített fordítás lektorálását is elvégezzük, amennyiben a fordítóiroda által felkért lektor úgy ítéli meg, hogy a fordítás színvonala nyelvi és szakmai szempontból lektorálása alkalmas minőségű. A lektorálás eredményeként Ön nyelvtani és stilisztikai szempontból is precíz, szabatos fordítást kaphat kézhez.

Hiteles fordítás, hivatalos fordítás

Hivatalos ügyintézéshez, külföldi munkavállaláshoz és tanuláshoz, illetve cégeljárással kapcsolatos ügyekhez Önnek is szüksége lehet arra, hogy dokumentuma hivatalos fordítás, illetve hiteles fordítás formájában készüljön el. Annak igazolására, hogy mint hiteles fordítás/hivatalos fordítás a fordítóiroda által készített lektorált szöveg tartalmilag és szerkezetileg megegyezik az eredeti dokumentummal, a lektorálással elkészített fordításokat kérésre záradékkal és pecséttel látjuk el.

A fordítóiroda munkáját korszerű műszaki körülmények segítik, és nagy fordítási projektek menedzselésére is alkalmas módszerek állnak rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik, hogy egységesen magas minőségben és jelentős megtakarítással kínálhassuk fordításainkat megrendelőinknek.

Visszatérő ügyfeleinknek és szerződéses partnereinknek listaárunkból a megrendelések volumenének függvényében 5-10% kedvezményt biztosítunk.

Reméljük, első megrendelését követően. Ön is elégedett lesz a PROMAXX fordítóiroda szolgáltatásainak minőségével, pontosságával és korrekt árával.


Referenciák:


Cégadatok:

Bejegyző cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 01-09-971602
Adószám: 23565146-2-41
EU adószám: HU23565146
Bankszámlaszám: Ober Bank 18400010-10000506-10142381
Székhely: 1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 14. fsz.3.
Szakmai érdek-képviseleti szerv: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara

Domain és Tárhely Szolgáltató:
Websupport Magyarország Kft.
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.