Szeretné tudni, mennyibe kerülnek szolgáltatásaink? Kérje fordítási ajánlatunkat online!

Áraink mindig ügyfeleink egyedi céljaihoz igazodnak. Akár 1 órán belül Önnél lehet fordítási ajánlatunk!

Ajánlatot kérek

Kedvezmények

Kedvezményes fordítás
  • "Welcome" kedvezmény: 10% minden új ügyfelünk számára az első megrendelés végösszegéből.
  • Mennyiségi kedvezmény: 5-10% eseti megrendelésenként 70.000 leütés felett.
  • Ügyfélkedvezmény: 5-10% a megrendelések összvolumenétől függően.
  • Ügyfélkedvezmény szerződéses ügyfeleinknek: 10% minden megrendelés végösszegéből.
Tovább...

Rólunk mondták

A Promaxx Iroda fordítóiroda fordítási igényeink maximális figyelembe vételével jár el megrendeléseink teljesítése során. Fordítási megrendeléseinket minden esetben pontosan, precízen végzi, egyedi vagy sürgős fordítási kéréseinknek is maximálisan eleget tesz. A fordítások kiemelkedő szakmai színvonalon készülnek el részünkre. Társaságunk elégedett az iroda által nyújtott fordítási szolgáltatással, ezért a jövőben is együtt kívánunk működni az irodával.

dr. T. Z. jogtanácsos

A fordítóirodától a megrendelt fordítást a kért sürgős határidővel, 2 napon belül az ajánlatban kapott árért megkaptam. Köszönöm megbízhatóságukat és segítőkészségüket, pontosságukat. A lehető legjobb fordítóirodát választottam.

Á. A. ügyvezető

Nagyon köszönöm a gyors és tökéletes portugál fordítást. Magam is beszélem a nyelvet, így szerencsére a brazil-portugál nyelvvizsgámat nem kellett lefordítani! Ha bármi szerencse folytán elfogadják jelentkezésemet külföldre, az azért is lesz, mert Önök segítettek. Nagyon szépen köszönöm, ha lesz rá alkalmam, akkor ajánlani fogom a fordítóirodát ismerőseimnél. A fordítás kapcsán sok elutasítást kaptam, mivel a legtöbben angol, francia és német fordítást vállalnak, ezért kedves és gyors levele már az elején kellemes csalódásként ért. Még egyszer köszönöm, és nagyon sok pozitív visszajelzést kívánok!

M. A.

Kiemelt partnereink

ERSTE Nestlé METRO Lidl Continental Lapker Ügyvédi Irodák