Ha Önnek fordításra van szüksége
- angol, német, orosz, francia, olasz, spanyol, román, lengyel, szerb, horvát, szlovák, cseh, ukrán, holland nyelvirányba

és fontos Önnek, hogy
- a fordítást az adott szakterülethez legjobban értő fordító készítse el,
- hogy kívánságait rugalmasan kezeljék,
- hogy a fordítása kiváló minőségben és határidőben készüljön el,
akkor bízza ránk a fordítást és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Ajánlatunk:

 • Gyors és rugalmas rendelkezésre állás
 • Hosszú távú, akár szerződéses kapcsolat kialakítása megbízóinkkal
 • Minőségépítés ügyfeleink visszajelzései alapján
 • Teljeskörű szolgáltatásnyújtás

A legkülönfélébb fordítási igényeket is képesek vagyunk magas színvonalon, akár rövid határidővel is, vagy hosszabb határidővel, de kedvezőbb áron kielégíteni.

Klasszikus fordítási munkák

 • magyarról idegen nyelvre (pl. angol, német, francia, orosz, szerb, horvát, román, lengyel, szlovák, cseh, holland, spanyol stb. nyelvre),
 • idegen nyelvről magyarra (pl. angol, német, francia, orosz, szerb, horvát, román, lengyel, szlovák, cseh, holland, spanyol stb. nyelvről),
 • idegen nyelvről idegen nyelvre,
 • bizonyítványok hivatalos fordítása külföldi munkavállaláshoz és tanuláshoz,
 • egyéb hivatalos fordítások külföldi és belföldi felhasználásra,
 • egyéb dokumentumok fordítása pl. levelezések, szerződések, periratok, jegyzőkönyvek, mérlegek, hivatalos iratok, honlapok, marketing anyagok, termékleírások, használati útmutatók, tájékoztatók vagy bármi, amire Önnek szüksége lehet,

A fordításokat nyomtatva, lemezen, e-mailen vagy a felsoroltak bármely kombinációjában juttatjuk el ügyfeleink részére.

Lektorált fordítások

Nagyobb jelentőséggel és fontossággal bíró, jogi vagy anyagi következménnyel járó dokumentumok (pl. szerződések), illetve sokszorosításra kerülő anyagok esetén a megrendelő külön kérésére lektorálást végzünk. Ezt minden esetben irodánk szakképzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező lektorai végzik.
A lektorált fordítás eredményeként egy egységes szerkezetű, szóhasználatú és stílusú fordítást kaphat kézhez a megrendelő.

Hivatalos, igazoló záradékkal ellátott fordítás

A megrendelő kérésére az irodánk által készített lektorált fordításokat az eredeti dokumentummal összetűzve, a fordítás nyelvén záradékkal és irodánk pecsétjével látjuk el, így igazoljuk, hogy a fordítás tartalmilag és szerkezetileg is megegyezik az eredeti dokumentummal.
(Ez a tanúsítás nem egyezik meg az állami [OFFI] hitelesítéssel.)

A cégeljárással kapcsolatos dokumentumok (cégkivonat, társasági szerződés, taggyűlési jegyzőkönyv, aláírási címpéldány stb.) fordítását a hatályos jogszabályok alapján szakfordítói képesítéssel rendelkező munkatársakat foglalkoztató fordítóiroda is hitelesíthet, így azt lektorált, záradékolt fordításként irodánk is elkészítheti. Ilyen esetekben csak eredeti céges iratokat vagy azok hiteles másolatát fogadhatjuk be.

Hivatalos okmányok, anyakönyvi kivonatok és egyéb okiratok hiteles illetve tanúsítással ellátott szakfordításáról ezen az oldalon olvashat további részleteket.

Megrendelés

Megrendeléséhez kérje e-mailen vagy töltse le honlapunkról Megrendelő nyomtatványunkat és kitöltve juttassa vissza irodánkba az office@promaxxiroda.hu címre.
A fordítás megrendelése csak irodánk szóbeli vagy írásbeli visszaigazolása esetén válik érvényessé. Megrendeléseket aznapi beérkezésűnek 16:30 óráig tudunk elfogadni. Minimális számlázási mennyiség 1000 leütés.

Amennyiben sürgős határidejű a fordítás, úgy telefonon is jelezze megrendelését munkatársaink részére. A megrendelés leadásának és az elkészült fordítás átvételének napja általános esetben nem számít bele a vállalási határidőbe.

Irodánkhoz elküldött és visszaigazolt megrendelést lemondani, anyagi következmények nélkül, csak a megrendeléstől számított 2 órán belül lehet (kivéve extra sürgős anyagok esetén). Egyéb részletekért, kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).

Az irodánkhoz eljuttatott valamennyi dokumentumot bizalmasan és teljes titoktartással kezeljük!

Vállalási határidők, díjkategóriák

 • Normál: 4-5 munkanap; maximum 10.000 leütés/munkanap
 • Sürgősségi: 3 munkanap; maximum 15.000 leütés/munkanap, +30% felár
 • Elsőbbségi: mennyiségtől függően 1-2 munkanapon belül, nagyobb anyagnál 15.000 leütés/munkanap felett, +60% felár

VÁRJUK SZÍVES MEGRENDELÉSÉT!

Elérhetők vagyunk:
- telefonon: (+36 1) 230-1361
- mobiltelefonon: (+36 30) 715-1709
- e-mailen: office@promaxxiroda.hu
- személyesen: 1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 14. fsz. 3.
Ügyfélfogadás hétfőtől péntekig 10-17 óráig.
Előzetes egyeztetést követően ezen túlmenően, valamint hétvégén is.