Fordítás rengeteg nyelven

Miért jó Önnek, ha a PROMAXX Iroda fordítóirodát bízza meg a fordítás elkészítésével?

Mert mi

 • angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, holland, román, lengyel, szlovák, cseh, szlovén, szerb, horvát, dán, svéd, finn, norvég, litván, görög, török, bolgár, orosz, ukrán, arab, kínai és japán nyelvirányba is vállaljuk fordítás készítését;
 • mindig az adott szakterülethez legjobban értő fordítót bízzuk meg a fordítás elkészítésével;
 • állandó, kipróbált, szakmailag is elismert anyanyelvi, illetve az adott nyelvterületen tapasztalatot szerzett fordítókkal dolgozunk, akiktől magas színvonalú és precíz fordítást várunk el;
 • a vállalt határidőt maximálisan betartjuk;
 • nemcsak szöveghűen, de formailag is az eredeti dokumentumhoz hűen készítjük el a fordítást képekkel, ábrákkal, táblázatokkal;
 • hosszú távú, illetve szerződéses kapcsolat kialakítására törekszünk megbízóinkkal, így akár 10% állandó kedvezményt is tudunk biztosítani.
 • a legkülönfélébb fordítási igényeket is képesek vagyunk magas színvonalon, akár rövid határidővel is, vagy hosszabb határidővel, de kedvezőbb áron kielégíteni.

Klasszikus fordításKlasszikus fordítás, illetve szakfordítás készítése

 • vállaljuk magyar nyelvű általános és szakszövegek ( levelezések, szerződések, periratok, jegyzőkönyvek, mérlegek, hivatalos iratok, honlapok, műszaki leírások, termékleírások, használati útmutatók, tájékoztatók, marketing anyagok stb.) idegen nyelvre fordítását, és
 • idegen nyelvű szövegek magyar nyelvre fordítását

Lektorált fordításLektorálás, lektorált fordítás készítése

 • Nagyobb jelentőséggel bíró, jogi vagy anyagi következménnyel járó dokumentumok (pl. aláírandó szerződések, periratok stb.), illetve sokszorosításra kerülő anyagok esetén javasoljuk az elkészült fordítás lektorálását, amelyet külön kérésre elvégzünk az általunk készített fordításokon, illetve egyedi igény esetén ügyfélfordítás lektorálását is elvégezzük, amennyiben lektorunk úgy ítéli meg, hogy a fordítás színvonala nyelvi és szakmai szempontból lektorálásra alkalmas minőségű. A lektorálás eredményeként Ön nyelvtani és stilisztikai szempontból is precíz, szabatos fordítást kaphat kézhez.

Hitelesítés-záradékolásHitelesítés-záradékolás

 • Hivatalos ügyintézéshez, külföldi munkavállaláshoz és tanuláshoz, illetve cégeljárással kapcsolatos ügyekhez Önnek is szüksége lehet dokumentumai hivatalos, illetve hiteles fordítására. Annak igazolására, hogy a fordítóirodánk által készített lektorált fordítások tartalmilag és szerkezetileg megegyeznek az eredeti dokumentummal, a fordításokat kérésre záradékkal és pecséttel is ellátjuk.
 • A hatályos jogszabályok alapján a cégeljárással kapcsolatos dokumentumok (pl. cégkivonat, társasági szerződés, taggyűlési jegyzőkönyv, aláírási címpéldány, alapító okirat stb.) fordítását olyan fordítóiroda is hitelesítheti, amely szakfordítói képesítéssel rendelkező munkatársakat foglalkoztat. Így az adott dokumentum lektorált, záradékolt, hiteles fordítását a PROMAXX Iroda fordítóiroda is elkészítheti. Az ilyen esetekben kizárólag az eredeti céges iratokat vagy azok hiteles másolatát fogadhatjuk el.
 • Fordítóirodánk elkészíti Önnek magyar nyelvű okiratok (pl. hatósági erkölcsi bizonyítvány, iskola bizonyítványok, oklevelek, leckekönyvek és diplomák, önéletrajzok, referencia levelek, orvosi leletek és orvosi igazolások, számlák, cégeljárással kapcsolatos dokumentumok stb.) .) idegen nyelvre fordítását külföldön történő felhasználás esetén hivatalos, záradékkal ellátott fordításként. Ezen az oldalon további információkat olvashat az állami ügyintézéshez szükséges hivatalos okmányok, anyakönyvi kivonatok és egyéb okiratok hiteles, illetve tanúsítással ellátott magyar nyelvű szakfordításáról.

Fordítás kedvezményekKedvezmények

 • “Welcome” kedvezmény: Minden új ügyfelünk számára az első megrendelés alkalmával automatikusan 10% kedvezményt biztosítunk.
 • Mennyiségi kedvezmény: Konkrét fordítandó anyagra 70.000-140.000 fordított karakter esetén 5%, 140.000 karakter felett 10%.
 • Ügyfélkedvezmény: A megrendelések volumenének függvényében jár rendszeres ügyfeleinknek, mértéke 5-10%.
 • Ügyfélkedvezmény szerződéses ügyfeleinknek: Minden ügyfelünknek, aki általános megbízási szerződést köt fordítóirodánkkal 10% állandó kedvezményt biztosítunk a fordítás, lektorálás és záradékolás díjából a fordítandó anyag mennyiségétől függetlenül.

Ajánlatkérés fordításraAjánlatkérés

Megrendelés előtt szívesen elkészítjük Önnek fordítási ajánlatunkat a fordítandó dokumentumokról. Ehhez kérjük, küldje el a fordítandó anyagot az office@promaxxiroda.hu e-mail címre vagy kérjen ajánlatot online és akár már 1 órán belül Önnél lehet fordítási ajánlatunk.


Szeretné tudni, mennyibe kerülnek szolgáltatásaink? Kérje ajánlatunkat online!

Áraink mindig ügyfeleink egyedi céljaihoz igazodnak. Akár 1 órán belül Önnél lehet fordítási ajánlatunk!

Ajánlatot kérek


Fordítás megrendeléseFordítás megrendelése

Megrendelését megrendelő nyomtatványunkon juttathatja el fordítóirodánkhoz. Ehhez töltse le az oldal alján is megtalálható Megrendelő nyomtatványunkat (vagy kattintson itt valamelyik formátumra: pdf vagy doc) és kitöltve, a fordítandó dokumentumokkal együtt küldje el fordítóirodánkba az office@promaxxiroda.hu címre. Ha a fordítandó anyag nagyobb terjedelmű és nem áll rendelkezésére elektronikus formában, úgy azt leadhatja budapesti irodánkban személyesen, illetve futárszolgálattal is elküldheti hozzánk.
A fordítás megrendelése csak fordítóirodánk szóbeli vagy írásbeli visszaigazolása esetén válik érvényessé. Megrendeléseket aznapi beérkezésűnek 16:30 óráig tudunk elfogadni. Minimális számlázási mennyiség 1000 leütés. Magánügyfelek megrendelése esetén 50% előleg fizetésére van szükség.

Amennyiben sürgős határidejű a fordítás, úgy kérjük, telefonon is jelezze megrendelése elküldését munkatársaink részére. A megrendelés leadásának és az elkészült fordítás átvételének napja általános esetben nem számít bele a vállalási határidőbe.

Irodánkhoz elküldött és visszaigazolt megrendelést lemondani, anyagi következmények nélkül, csak a megrendeléstől számított 2 órán belül lehet (kivéve elsőbbségi határidejű extra sürgős anyagok esetén). Egyéb részletekért kérjük, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF).

Fordítóirodánkhoz eljuttatott valamennyi dokumentumot bizalmasan és teljes titoktartással kezeljük!


Fordítás átvétele

A kész fordítást általában e-mailen küldjük el Önnek, de pl. hiteles fordítás, hivatalos záradékkal ellátott fordítás esetén azt az alábbi módon veheti át:

 • SZEMÉLYESEN | Az elkészült fordítást személyesen átveheti a PROMAXX Iroda fordítóiroda budapesti irodájában, a XIII. kerület, Raoul Wallenberg u. 14. fsz. 3. címen.
 • FUTÁRSZOLGÁLATTAL | Kérésére fordítóirodánkkal szerződésben álló futárszolgálattal is el tudjuk küldeni a fordítást az Ön által megadott címre.
 • POSTÁVAL | Az elkészült fordítást postai úton is el tudjuk küldeni elsőbbségi, ajánlott küldeményként az Ön által megadott címre.

Vállalási határidők, díjakkalVállalási határidők, díjkategóriák

 • Normál:általában 4 munkanap; maximum 10.000 leütés/munkanap, alapiratok esetén az alapnyelvekre (angol, német, orosz, francia) 3 munkanap
 • Sürgősségi:általában 3 munkanap; maximum 15.000 leütés/munkanap, alapiratok esetén az alapnyelvekre 1 munkanap, +30% felár
 • Elsőbbségi:mennyiségtől függően 1-2 munkanapon belül, nagyobb anyagnál 15.000 leütés/munkanap felett, +60% felár
 • Lektorálás: mennyiségtől függően további 1-2 munkanap, +50% díjért

VÁRJUK SZÍVES MEGRENDELÉSÉT!

Elérhetők vagyunk:

 • telefonon: (+36 1) 230-1361
 • mobiltelefonon: (+36 30) 715-1709
 • e-mailen: office@promaxxiroda.hu
 • személyesen: 1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 14. fsz. 3. (A Jászai Mari tértől 2 perc sétára.)
  Ügyfélfogadás hétfőtől péntekig 10-17 óráig, továbbá előzetes egyeztetést követően akár ezen túlmenően is.