A PROMAXX Iroda Kft. munkatársai és fordítói képzett szakemberekből álló összeszokott csapatként végzik munkájukat. Társaságunkat azért hoztuk létre, hogy magas színvonalú, pontos és megbízható fordításokkal álljunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére.

Fordítóink és lektoraink kiemelkedő nyelvi és szakmai tudással, valamint több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek műszaki, jogi, pénzügyi és gazdasági fordítások területén is.

Munkánk során a minőségre és megrendelőink igényeinek teljes körű kiszolgálására helyezzük a hangsúlyt. Minden megrendelés többszörös ellenőrzésen megy keresztül. A fordítási anyagok bizalmas, illetve titkos kezelését maximálisan betartjuk.

Irodánk magas színvonalon, a megrendelők igényeit maximálisan szem előtt tartva nyújtja szolgáltatásait.

A fordításokat az eredeti formátumnak (Word, Excel, PowerPoint, pdf) megfelelően szerkesztjük és kérésre lektoráljuk.

A fordítók munkájának elosztását és szervezését nagy tapasztalattal rendelkező projekt menedzserek végzik, különös hangsúlyt helyezve arra, hogy az anyag a fordító szakterületének megfeleljen.

Munkánkat korszerű műszaki körülmények segítik, és nagy fordítási projektek menedzselésére is alkalmas módszerek állnak rendelkezésünkre, amelyek lehetővé teszik, hogy egységesen magas minőségben és jelentős megtakarítással kínálhassuk fordításainkat Ügyfeleinknek.

Visszatérő ügyfeleinknek és szerződéses partnereinknek listaárunkból a megrendelések volumenének függvényében 5-10% kedvezményt biztosítunk.

Ügyfeleink egyedi kéréseinek is igyekszünk eleget tenni!

Reméljük, első megrendelését követően Ön is elégedett lesz munkánk minőségével, pontosságával és korrekt árával.


Kérjen ingyenes árajánlatot az office@promaxxiroda.hu e-mail címen vagy akár honlapunkon keresztül is.

CÉGADATOK:

Bejegyző cégbíróság:Budapest
Cégjegyzékszám:01-09-971602
Adószám:23565146-2-41
EU adószám:HU23565146
Székhely:1136 Budapest,
Raoul Wallenberg u. 14. fsz. 3.